ACTIVITEITEN en AANKONDIGINGEN

Barconcerten @ ‘t Schaapstuk

 

Vzw NCP organiseert ism het bestuur van 't Schaapstuk vanaf september 2023 maandelijks een concert in ‘t Schaapstuk te Zomergem. Het concert gaat telkens door op een vrijdag.

Doe jezelf of iemand anders een ticket cadeau of luister eerst eens wat jullie te wachten staat. Bij bestelling online betaal je via paypal, visa, payconic of bancontact(app) en krijg je een cadeaubon code in je mailbox die geldig is voor het optreden. Tickets reserveer je via 

De Kunstwaard – Studio NCP

Koop je niet graag online? Stuur een mailtje naar studioncp@telenet.be om je papieren tickets te bestellen!

Ticket Puntjudith @ De Kunstwaard 15/09/2023 - 20u

 

Puntjudith maakt expressieve, Nederlandstalige elektronische popmuziek. Met rauwe sounds, zware beats en pulserende bassen creëert ze een energieke liveperformance en zingt ze over zowel persoonlijke als existentiële thema's. Ze mixt film, dans, mode en muziek en werkt samen met een groot team van jonge creatieven om een immersieve visuele wereld te bouwen rond haar alternatieve indie-pop tracks.

Haar debuut EP Snelweg (2021) werd gedraaid op verschillende radiostations in België (Radio 1, StuBru) en Nederland (3voor12, Kink). Ze toerde als OOR talent 2021 met Popronde door Nederland en stond in het voorprogramma van artiesten als Weval en Aafke Romeijn.